Studio Zandman montage - vormgeving - animatie - illustratie
De Cantharel, een vestiging van Van der Valk nabij Apeldoorn, wilde zich online presenteren als "Veluwse hotelhoeve". Deze vestiging ligt midden op de uitgestrekte Veluwe en is daarmee een geweldig uitgangspunt voor buitenactiviteiten in een van de mooiste gebieden van Nederland.

Daarnaast onderscheidt De Cantharel zich van andere Van der Valk hotels door haar sfeervolle aankleding, het Paardenhotel, en het pittoreske restaurant Huisje James waar op hoog niveau gekookt wordt met producten uit de eigen moestuin. En sinds eind 2019 heeft het hotel een eigen Wellness-tuin met binnen- en buitenzwembad en sauna's.


Om dit alles aan potentiële gasten te tonen werd gekozen voor een aantal sfeervolle films op basis van een duidelijk gedefinieerd concept. Na het zien van de bioscoopfild WILD werd Luc Enting Films benaderd om dit concept te realiseren.

Voor deze productie heb ik het script geschreven, de opnameregie gedaan en ik heb de films gemonteerd en de kleurcorrectie gedaan. Luc Enting en Thijs Dikshoorn verzorgden het camerawerk en Thijs Dikshoorn deed daarnaast de special effects.

Klik hier om de films op de website van De Cantharel te bekijken.