Studio Zandman
 ← terug 

Het is prettig om naast een editor te zitten die snel en toch heel precies is. Harald is niet alleen een technische editor die op de knoppen drukt, maar hij denkt mee en komt vaak met goede inhoudelijke suggesties.
Monique Lesterhuis, regisseur

Wij hebben 2 jaar lang een dagelijks jongerenprogramma voor MTV-Networks geproduceerd en Harald was daarbij onmisbaar. Hij is naast een zeer bekwaam en zeer goed technisch onderlegd editor ook enorm creatief, muzikaal, kritisch en meedenkend. Echt iemand waar je op kunt bouwen en vertrouwen.
Manon Lichtveld en Bas Westerhof, Beat the Dutch Films

Harald denkt inhoudelijk mee en behoudt als geen ander het overzicht. Wanneer ik als regisseur het even niet meer zie, zoekt hij geduldig door tot de oplossing is gevonden.
Victorine Lutz, regisseur

Het monteren van natuurfilms is niet standaard en vergt veel kennis en inzicht van de editor. Harald monteert al enige jaren met succes voor Luc Enting Films en is daarnaast ook als mens zeer prettig om mee samen te werken.
Luc Enting, natuurfilmer

Wat Harald belooft doet hij ook echt, hij gaat door tot hij er zelf tevreden over is en niemand is zo kritisch op zijn werk als Harald zelf.
Monique Lesterhuis, regisseur

Harald heeft oog voor het groter geheel van de productie. Een prettige persoonlijkheid die bereid is om mee te werken aan flexibele of soms onorthodoxe oplossingen als dat nodig is.
Johan van Kempen, Beeldland, producent

Harald is muzikaal, dat geeft zijn montages een goed ritme. Muziek weet hij perfect te timen. Een groot voordeel.
Victorine Lutz, regisseur

Harald levert altijd binnen de gestelde deadlines een betrouwbare kwaliteit in vormgeving en techniek, en dat binnen de budgettaire mogelijkheden.
Johan van Kempen, Beeldland, producent

Voor de bioscoopfilm en driedelige televisieserie "WILD" leverden de cameralieden totaal 618 uur aan videomateriaal. Met veel inzet, enthousiasme en geduld leverde Harald met een prachtig eindresultaat de voormontage voor de film en de eindmontage van de televisieserie.
Eric Hafkamp, uitvoerend producent WILD