MailFacebookLinkedIn
Overige projecten Naast montage, vormgeving en animatie voor televisie en av-projecten maak ik zo nu en dan uitstapjes naar andere disciplines.

MUZIEK

Ondanks een afgebroken studie aan het conservatorium is muziek -gitaarspelen in het bijzonder- nog steeds een grote liefhebberij. Soms waag ik me aan een compositie voor een av-productie waabij het budget geen stockmuziek, of door professionals gecomponeerde muziek toelaat. Leuk om te doen en het smaakt naar meer! Via onderstaande links is muziek te horen die ik heb geschreven en ingespeeld, óf, zoals in het geval van de The Fifty Dollar Band: waaraan ik heb meegewerkt.

Intro Volg de das
Nieuwe Buren


INKY FINGERS

Samen met Esther van Gameren van EEVG Grafisch Ontwerp heb ik Inky Fingers in het leven geroepen. Een webwinkel voor unieke ansichtkaarten. Een deel van de kaarten ontwerpen we zelf, de andere kaarten worden ontworpen door mensen uit ons netwerk; meestal fotografen, illustrators en vormgevers uit Utrecht. Hieronder een impressie van de webwinkel en de kaarten van Inky Fingers.

website Inky Fingers
kaartontwerpen
Inky Fingers kaarten


GRAFISCHE VORMGEVING

Zo nu en dan waag ik me, naast de kaarten voor Inky Fingers, aan drukwerk. Meestal zijn dat opdrukken voor dvd's of de bijbehorende omslagen. Voor Enting Films heb ik twee dvd's gemaakt waarbij de dvd in de kaft van een boekje zit. Ik heb de boekjes vormgegeven en van de dvd voor Natuurcentrum Veluwe heb ik ook de omslagillustratie gemaakt. Voor de televisieserie Nieuwe Buren heb ik de sleeve en de dvd bedrukking vormgegeven.

Gemeente Ede
Natuurcentrum Veluwe
Nieuwe Buren


WEBDESIGN en PHP

De webwinkel van Inky Fingers heb ik zelf geprogrammeerd in PHP. Ook de website van Studio Zandman heb ik zelf ontworpen en gebouwd met CSS, HTML en PHP.