MailFacebookLinkedIn
Studio Zandman in Utrecht is de eenmanszaak van Harald van de Sanden. Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in 1995 met als specialisatie mediavormgeving. In 1996 mede-oprichter van Zinder en tot 2001 daar werkzaam als vormgever en creatief directeur. Vanaf 2001 werkzaam als freelance editor, mediavormgever en animator, sinds 2006 als Studio Zandman.

WERK

Sinds ik 17 jaar geleden mijn eerste klus als freelance editor aannam heb ik aan een groot aantal verschillende producties meegewerkt. Meestal als editor, soms als vormgever en animator. Variërend van programma's en documentaires voor regionale en landelijke omroepen tot corporate producties voor kleine en grote bedrijven. Voorbeelden van werk vind je onder de verschillende onderdelen in het menu. Sommige projecten die ik als bijzonder heb ervaren beschrijf ik in meer detail. Deze projecten vind je in de kaders "UITGELICHT".STIJL

Ik voel mij het meeste thuis bij projecten met inhoud waar ik mijn tanden in mag zetten. Ik denk graag mee over de "boodschap" en wat de beste manier is om die op een logische en boeiende manier over te brengen. Ik werk gestructureerd en ben handig in het organiseren van grote hoeveelheden media. Ik ben flexibel waar mogelijk en een harde werker, maar ik hecht aan een realistische planning zodat een project de zorg en aandacht krijgt die het verdient. Ik kom graag voorafgaand aan een groot project langs om mee te denken over mediabeheer, ingest (& logging), NLE-keuze, nabewerking en oplevering.